Kuva: https://cdn.pixabay.com/photo/2015/10/21/17/26/meditation-1000062_960_720.jpg

Hengitys on tärkeä

Yleensä hengitykseen kiinnitetään huomiota vain syntymän ja kuoleman yhteydessä. Mitä me teemme koko sen väliajan? No hengitämme tietysti! Emme kuitenkaan mieti, miten hengitämme, hengitämmekö kenties liian usein, liian pinnallisesti, liian harvoin vai olemmeko koskaan oikeastaan tiedostaneet omaa hengitystämme? 

Hengitämme päivässä noin 20 000  - 25 000 kertaa, joten se tapa, miten hengitämme on ensiarvoisenn tärkeää. Heikentynyt hengittäminen aiheuttaa esim. energian puutetta, väsymystä, kuivuutta, hengitysoireita jne. Heikentynyt hengitys on yhdistetty n. 20 eri terveysongelmaan. Aika moneen, eikö?

Luentojen ja kurssien avulla kokeillaan tulla yhä enemmän tietoisemmaksi omasta tavasta hengittää. Parantamisen varaa varmaan löytyy meillä kaikilla. Hengitys on herkkä laji!

Tiedustele lisää luennoista ja kursseista tai muuten vain hengityksestä, jos mieltäsi askarruttaa sähköpostitse tuijandrivit@gmail.com . Olen kuulolla! 

🙂

Kurssit ja luennot

30. Heinä, 2018

Tuotteet hengitysharjoitteluun

Hengityspilli. Hengityksen automatisoija. Voit harjoittaa hengityslihaksia, jos sinulla on heikentynyt hengitys. Pillissä on 5 eri vastustasoa. Ei konepesunkestävä. Voi huuhdella lämpimällä vedellä. Ohjeet mukana, jopa suomeksi.