HYVINVOINTIANALYYSIT

Teen Firstbeatin hyvinvointianalyysejä. Tämän 3 päiväisen analyysin avulla selvitetään, miten palaudut päivittäisestä kuormituksesta, riittävätkö voimavarasi seuraavaan päivään. Todella mielenkiintoista nähdä, miten kuormittavia tai vähemmän kuormittavia päiviä arjesta löytyy. Analyysin avulla selvitellään ongelmakohdat ja suunnitellaan tavoitteet, joita kohden testin jälkeen lähdetään kulkemaan paremman jaksamisen saavuttamiseksi.

Ole rohkea ja kokeile! Varsinkin silloin, jos tunnet jo päiviesi olevan kuormittavia. Ota rohkeasti yhteyttä sähköpostitse: tuijandrivit@gmail.com. Kenties työpaikallasi on muitakin, joita kiinnostaa työn ja vapaa-ajan kuormittavuus. Kysäsepäs!

 

INNERBALANCE

Teen myös autonomisen hermoston mittauksia HeartMathin Inner Balance - ohjelmalla. Mittauksia tarjolla aina siellä, missä olen. Saat reaaliaikaista tietoa hengityksestäsi ja autonomisen hermostosi tilasta. Samalla voidaan tutkia hengityksesi laatua ja vaikuttaa sillä hermoston tasapainoon. Vetase hihasta, kun näet minut jossain. Faktatietoja mittauksesta alhaalla.

 

  • Firstbeat - hyvinvointianalyysi

  • Better day-ohjaus

  • Better way - PT-ohjaus